Banner afbeelding

Diensten

Wat bieden wij

Het organiseren van een congres of evenement is zeer inspirerend. Maar.... de organisatie doet u niet tussen de bedrijven door - er zijn vele zaken die geregeld moeten worden, hoe groot of klein het project ook is. Daarbij kunt u denken aan conceptontwikkeling, maar ook aan de logistieke organisatie, de on-site management en de afronding. Met draaiboeken en checklijsten zorgen wij voor een heldere en transparante bewaking van het organisatieproces, zodat u zich bezig kunt houden met de inhoud.

Wij bieden ondersteuning bij de logistieke organisatie van bijeenkomsten in opdracht van derden. Daarbij zijn wij voor de opdrachtgever zowel sparringpartner als adviseur als leverancier.

Sinds de start in 2003, zijn reeds vele congressen en evenementen georganiseerd.

Waar staan wij voor

Wanneer u zelf een bijeenkomst gaat organiseren, kunt u ons inschakelen voor de gehele logistieke organisatie, maar ook voor een gedeelte daarvan, bijvoorbeeld het verzorgen van de deelnemersregistratie of het organiseren van een beursvloer. Alle onderdelen die wij met veel passie en gedrevenheid voor u verzorgen.


Wij houden de grote lijnen in de gaten, maar zorgen tevens voor de uitvoering van de kleinste details. Onze vakkundigheid, passie, gedrevenheid, pro-actieve houding, no-nonse houding en resultaatgerichtheid zijn belangrijke kenmerken van ons bureau.

 

Hoe werken wij

Gaat u binnenkort een congres of evenement organiseren en zoekt u ondersteuning?
Wij zijn benieuwd wat uw plannen zijn! Graag bespreken wij met u in een oriënterend gesprek de wensen en welke bijdrage wij kunnen leveren om deze plannen samen met u te realiseren.

Na het gesprek zullen wij een voorstel uitbrengen waarin alle overeengekomen diensten worden weergegeven.
Na uw akkoord gaan wij met verve aan de slag om de puzzel te leggen.